Hiusmuotoilua naisille, lapsille ja miehille

Kuvagalleria avattu

Kuvia kampauksista löytyy kuvagalleriassa. Teemme kampauksia myös lyhyisiin hiuksiin, kuvia tulossa myöhemmin. Käy kurkkaamassa.

Palvelemme myös lauantaisin

Kampaamomme on avoinna kesällä arkisin klo 9.00-17.00 ja lauantaisin klo 9.00-13.00. Varaathan sopivan ajan ajoissa. Tervetuloa palveltavaksi!

Ammoniakittomat hiusvärit nyt meillä

Meillä on runsas valikoima ammoniakittomia värejä. SIMin sensiDO, L'oreálin Inoa ja Schwartzkopfin Essensity sekä SIMin pölyämätön Blond for ever vaalennusjauhe raitoihin.

SIMin sensiDO

SensiDO Cream Color on hajusteeton hiusväri, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, se on siis todellinen lähiväri. SensiDO Ammonia Free -sarjan 44 sävyä on tarkoitettu hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Ammonia Free -värit sisältävät arganöljyä, jonka rasvahapot, E-vitamiini ja antioksidantit kosteuttavat, suojaavat ja aikaansaavat kauniin kiillon. Ammonia Free -sävyt eivät sisällä ammoniakkia, joten ne ovat täysin hajuttomia.

L'oreálin Inoa

Maailman ensimmäisen ammoniakittoman kestovärin, jossa on ennen kokemattomat ominaisuudet. Inoan uusi vallankumouksellinen ODS-teknologia (Oil Delivery System) maksimoi hiusvärin tehokkuuden ollen samalla ennen kokemattoman hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Inoa on maailman ensimmäinen ammoniakiton kestoväri, joka myös vaalentaa ja peittää harmaat hiukset 100%:sti.

Simin Blond for ever

Perinteinen tai ammoniakiton vaalennusjauhe soveltuu erilaisiin vaalennustekniikoihin ja toivottu vaalennustulos syntyy vaivattomasti.

  • Vaalentaa jopa seitsemän astetta
  • Sekoitussuhteita vaihtelemalla saadaan täsmälleen haluttu vaalennustulos
  • Ei jätä hiuksia keltaisiksi
  • Ammoniakiton vaihtoehto

Tervetuloa asiakasystävälliseen värikäsittelyyn!